in臺南.無影藏 英文簡章出爐啦!

先前有人私訊小編問「有沒有英文簡章?」英文簡章就這樣生出來啦! 歡迎大家多多分享給喜歡臺南的外國朋友,邀請大家一起到臺南創作!
What defines #Taiwan‘s oldest city? Filmmakers, take up your cameras & shine a spotlight on #Tainan, renowned for historic buildings & a vibrant southern culture. Your creation could win up to US$5,300 in a contest now open for submissions. Enter here

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s